Mag het iets meer zijn ???

MAG HET IETS MEER ZIJN    ???

Deze ruime energie zuinige woning (EPC 174) biedt veel meer dan u zou durven dromen.

Deze woning is een ideale woning omwille van zijn ligging, de ruime woon- eet- en slaapkamers, het instapklaar karakter, een bureauruimte op het gelijkvloers (geschikt voor vrij beroep ), 5kamers, …

Deze woning is recent VOLLEDIG vernieuwd!

Het is gelegen op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Via een ruime inkom krijg je toegang tot de living van 40 m², die dankzij de grote glaspartijen heel veel licht ontvangt. De aanpalende keuken (30 m²) is volledig nieuw en is een keuken waar velen van kunnen dromen. Er is een eiland, veel praktisch ingedeelde kasten, een ruime leefkeuken en ook hier veel lichtinval door de grote ramen. Naast de keuken is er een grote wasplaats (13,5 m²) die onmiddellijk toegang heeft tot de tuin. De tuin is tevens toegankelijk via de grote schuiframen en is aangelegd met een groot terras, wandelpad en fruitbomen. De ruime, koele en droge kelder kan gebruikt worden om voorraad op te slaan of kan dienen als wijnkelder voor de liefhebber!  Gastentoilet op het gelijkvloers.  

Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers (16 m², 16 m² en 17 m²), een afzonderlijk toilet, een moderne badkamer (11 m²) met een mooie inloopdouche en een groot ligbad. Op de tweede verdieping vinden we terug 3 ruime kamers (13,5 m², 13,6 m² en 16 m²).

Het bureaugedeelte (8 m²) op het gelijkvloers kan aangepast worden om als fietsberging te gebruiken. Er is een mogelijkheid om een garage te huren!

Deze woning heeft een grondige renovatie ondergaan en kan qua bouw en afwerking zeker vergeleken worden met een nieuwbouw. De grote troef in dit huis zijn de woonruimtes om U tegen te zeggen, er is immers een bewoonbare oppervlakte van 250 m² !!!

De elektriciteit is conform gekeurd. Dit huis heeft zonnepanelen, een zonneboiler, een waterontkalker, … Er zijn elektrische rolluiken, horren en zonsverduistering waar nodig.

Over deze woning kan ik blijven uitwijden over de graad van vernieuwing, maar kom vooral zelf ontdekken. Interesse, kom dan zeker eens langs!