bedrijfswoning met loodsen te Eernegem

 

Bekijk deze video !

https://www.facebook.com/100063530560134/posts/pfbid0b79qKfXGhWmgofk774i...

Deze multifunctionele woning gelegen te Eernegem is ideaal voor een zelfstandige loodgieter, schrijnwerker , sanitair man, elektricien, vloerder …. , schoonheidsinstituut , B& B , welness …. en bestaat uit :

1. Een woonhuis met nagelstudio en met een vergunning tot het uitbaten van een B&B en Welness

2. Een volledig vernieuwde en gerenoveerde ( loods ) woonst naar verblijfsgelegenheid met korte duur , mogelijkheid tot logies

3. Een loods links en een loods rechts van de gerenoveerde woning

De totale bebouwde oppervlakte bedraagt +- 650 m².

 

Het woonhuis met de vergunning moet verder gerenoveerd worden en bestaat uit :

Inkom, ruime lichtrijke living met schuifraam , ingerichte keuken, berging, badkamer ruimte, grote wasplaats en afgewerkte nagelstudio. Op de 1ste verdieping hebben we een ruime hall en drie grote slaapkamers. Leidingen voor CV en ventilatie liggen klaar .

 

De vernieuwde woning met verblijfsgelegenheid van korte duur bestaat uit :

Inkom met gastentoilet, zeer ruime woonruimte met heel veel lichtinval en een open ingerichte keuken. Op het gelijkvloers hebben we verder een grote wasruimte en een buro . Op de verdieping hebben we drie ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing ruimte en een volledig ingerichte badkamer met inloopdouche en ligbad , kleine zolder aanwezig

 

Zowel links als rechts van deze woning bevindt er zich een loods . Elke loods heeft een hoogte van +- 7 meter en een oppervlakte van elk +- 100 m² .

 

De woning is voorzien van 24 zonnepanelen

Totale oppervlakte : 1303 m²

De woning is asbestveilig

De gerenoveerde woning met loodsen heeft een elektriciteitsverslag die conform is . De te verbouwen woning moet gekeurd worden na de werken .

EPC : 504 kWh / jaar  : F label  jHet EPC verslag is een gemiddelde van de gerenoveerde woning en de niet gerenoveerde woning. De gerenoveerde woning zou op zichzelf een goed EPC verslag hebben. 

 

Alle verdere inlichtingen op kantoor of tijdens een bezoek .